Когато се вари в тенджера под налягане, не е нужно да се сипва ракия! Нали затова е ТЕНДЖЕРА ПОД НАЛЯГАНЕ - всичко се сварява по - бързо и по - хубаво! Не разсипвайте ракията - изпийте я! Но ако варите в обикновена тенджера, ракията или водката са препоръчителни! С тяхна помощ месото се сварява по - добре, но НЕ по - бързо!
12.02.2024 16:30
4
Анонимен
Защо ми е тенджера под налягане, като я използвам наполовина?
02.10.2023 22:43
1
Анонимен
За да се свари по-бързо,а не да ври три часа.
11.12.2023 01:22
2
Stoevmobile
Всеки път е сполучливо, Само че не с рагу а с джоланче.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани