Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Генчева
Росица Генчева
Питката е чудесна, но какво е това - брашно за твърдо тесто? Какво питка ще стане с твърдо тесто? Тестото за хубава питка/като тази на снимката/ е меко,еластично и просто се моделира в ръцете ти.
03.04.2014 19:28
4
1
Радостина Георгиева
Радостина Георгиева
Роси,явно рецептата е преписана и не добре преведена. В Гърция например има различни видове брашна според това какво точно искаш да приготвиш. Едно от брашната е така нареченото твърдо брашно което се използва за козунаци най вече и състава му се различава от това на брашното което е за кекс например.Набухва бавно но за сметка на това крайния резултат на мек и пухкав козунак е поразителен,даже и да е замесено тестото по твърдо.В България има брашна на различни фирми но не съм срещала брашно за козунаци или брашно за кейк и др.Затова предполагам че като са писали 'брашно за твърдо тесто" са имали в предвид 'твърдо брашно' а не 'твърдо тесто'.
06.01.2016 16:44
Неделчева
Неделчева
Правилно
20.08.2013 10:14
2
3
Катя Лулчева
Катя Лулчева
Оставете тези снимки-така или иначе, админите ако не харесат оригиналната,ще сложат каквато решат, и затова често има несъответствия с рецептата.В правилата на сайта още в началото е споменато, че ако не приложите снимка към рецептата си,ще бъде добавена подходяща.Така, че не е гаранция ако снимаш, това ,което си приготвил/а/ ,че точно това ще го има в сайта към рецептата ти.
20.08.2013 10:11
1
Трифонова
Трифонова
На снимката не са рязани ленти и правени ВЪЗЛИ а са РЯЗАНИ ТРИЪГЪЛНИЦИ и навивани на кифлички.
19.08.2013 15:02
11