Ако прочете някой пицеро наполитано че и мед има в тестото ще се спука от смях.. слага се 3гр мая жива на кило..брашно протеиново.. за предпочитане Caputo 00
700 мл вода и 23гр сол....към края на месенето се добавя 10мл
зехтин .. втасване мин 24 часа..
28.11.2021 21:16
19
3
2
Анонимен
Че няма да я яде италианец , пък и знае ли човек може да е хубава така . Вкус приятел няма и не бързайте да критикувате преди да опитате .
04.09.2022 14:11
Анонимен
Само, че маята е 10% на кило брашно а не 3% ?
19.01.2022 20:58
1
Бойчо Николов
При оформяне на тестото за пица се ползват само ръцете. Точилка не се използва.
700 мл вода и 23гр сол....към края на месенето се добавя 10мл
зехтин .. втасване мин 24 часа..