Тази рецепта коментираха

Анонимен
Petya Tosheva
Petya Tosheva
Хубава рецепта,но сте за равили млякото. Без него сместа стана гъста и суха.
09.10.2023 16:34
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Много добра и сполучлива рецепта. Поздравления! Получи се много пухкаво и топящо се в устата реване.
17.06.2023 06:30
2
3
Анонимен
Анонимен
Нещо не се получиха грамажите с брашното стана гъсто от себе си добавих прясно мляко дано се получи?
10.05.2023 19:34
1
1
Анонимен
Анонимен
Страхотно се получи
12.03.2023 17:42
2
Анонимен
Анонимен
Наистина е страхотно. Поздравления
22.01.2023 20:35
Анонимен
Анонимен
Днес направих за втоти път реването,точно по тази рецепта.Всички мерки са точни ,а резултата евеликолепен,вкусно и сочно реване!
Благодаря Мария!
28.11.2022 10:24
4
2
Анонимен
Анонимен
Брашното не разбрах колко трябва да е,защото 2/3 ми се виждат малко.
17.06.2022 14:35
1
4
Анонимен
Анонимен
Ужасна рецепта, няма нищо общо с реване
06.06.2022 00:21
10
1
Анонимен
Анонимен
В истинското реване набухватели и олио не се слагат. Това, което предлагате е нещо друго.
01.04.2022 02:08
5
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата я пробвах и е наистина тази, за която мечтаех...от старите тефтери на старите добри и истински сладкари.
Ще чакам още...
Комплименти!
06.03.2022 17:12
5
Анонимен
Анонимен
2/3 чаена чаша брашно ми се струва супер малко... това си е една шепа брашно, как ще станат 12 парчета..
19.01.2022 12:34
2
3
Анонимен
Анонимен
2/3(две трети) чаша брашно на 5 яйца не е малко?
26.06.2021 18:46
3
2
Miss Tasty
Miss Tasty
любим десерт от баба ми. Правеше го уникално вкусничко
03.07.2020 18:29
2
1