Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Нищо не сте разбрали. Когато се чете трябва и да се мисли! Първо се задушава, после ври 15 мин., след това се слага ориза. На него му трябват още 10-15 мин. И какво, няма да се свари лука ли? Кокалите му ли ще варите!
25.11.2024 09:47
1
1
Анонимен
Анонимен
Картинката е на застроена супа. За 15 мин нито лук, нито морков, нито гъба може да уври!
17.11.2023 04:00
5
3
Анонимен
Анонимен
Някак си с гъбите ми се връзват, масло, черен пипер и копър.
18.06.2023 20:28
3
1
Анонимен
Анонимен
Много обичам да си я права
30.05.2023 22:25
1
Анонимен
Анонимен
Вчера направих тая супа - стана супер вкусна ! Целината придава на съдебната супа един МНОГО приятен аромат !
26.06.2022 11:36
1
1
1
Анонимен
Анонимен
Каква е тази съдебна супа? Да не си адвокат? LOL
14.08.2024 21:53
1
Анонимен
Анонимен
За 15 мунути лукът даже и запържен е суров !
26.03.2022 09:03
4
7