Тази рецепта коментираха

Анонимен
Пламена Тодорова
Пламена Тодорова
Чудесна!
22.01.2017 19:34
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Аз поръсвам с малко канела и смлени орехи.
13.05.2016 20:59
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
И аз само със захар съм я правила до сега.
13.05.2016 20:38
2
Мария Детева
Мария Детева
Ако я изпечеш с малко вода и преди да сервираш гарнираш с мед става неустоимо!
09.12.2015 13:06
5
ДОМАКИНЯ
ДОМАКИНЯ
Не бих ст хабила напусто медът тук! Ще сложа захар на тиквата,а медът ще го консумирам в чист вид!
30.07.2014 17:45
6
1
Danie
Danie
Медът си губи хранителните качества при топлинна обработка , но тиквата може да се залее с мед , след като бъде изпечена . Много по-вкусана става тя(вече изпечена) след заливката с мед да се поръси и с накълцани или смлени орехови ядки.
05.11.2013 22:27
17
1
ТЕДКА
ТЕДКА
МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ И ЗАХАР АКО НЕ ИСКАТЕ МЕД КАТО ПОРЪСИТЕ ТИКВАТА СЪС ЗАХАР :)
30.10.2013 08:41
7
Ши
Ши
медът не си ли губи качествата?
28.10.2013 15:11
8
Силвия
Силвия
А при каква температура се пече?
26.10.2013 17:28
27
2

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k