Ако я изпечеш с малко вода и преди да сервираш гарнираш с мед става неустоимо!
09.12.2015 13:06
5
ДОМАКИНЯ
Не бих ст хабила напусто медът тук! Ще сложа захар на тиквата,а медът ще го консумирам в чист вид!
30.07.2014 17:45
6
1
Danie
Медът си губи хранителните качества при топлинна обработка , но тиквата може да се залее с мед , след като бъде изпечена . Много по-вкусана става тя(вече изпечена) след заливката с мед да се поръси и с накълцани или смлени орехови ядки.
05.11.2013 22:27
17
1
ТЕДКА
МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ И ЗАХАР АКО НЕ ИСКАТЕ МЕД КАТО ПОРЪСИТЕ ТИКВАТА СЪС ЗАХАР :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани