Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена Кавак
Елена Кавак
Не се ли добавя и захар към водата с маята?
06.09.2016 18:09
Лидия
Лидия
Вие наистина сте безобразни - чудя се защо изобщо публикувате тези неточни рецепти ???
05.06.2015 11:44
Мая
Мая
Марина,откажете се да публикувате рецепти,след като не са точни!Тази е 3-тата, ваша рецепта, която както се вижда пак не е наред.По- долу в отзивите е точната рецепта с точните продукти.
17.02.2014 16:19
Веси
Веси
...несъмнено ще стане нещо хубаво,но 1 кубче мая е за 1 кг брашно,а в рецептата е за 300гр ...
06.01.2014 19:22
Елена
Елена
Аз съм гледала на кулинарен канал по телевизията, че солта убива маята и не трябва да се слага директно при нея, а в брашното.
19.12.2013 11:00
1
Fløres
Fløres
Продукти:
300 гр брашно
4 яйца
30-40 гр краве масло
10 гр прясна мая
150 мл топла вода
100 гр натрошено сирене
1 каф. л. сол
Разтворете маята в топлата вода докато шупне. Добавете разбитите яйца, солта и натрошеното сирене. Сипвайте по малко брашно и бъркайте с тел докато получите гъста каша / като много гъсто кексово тесто/. Оставете я на топло да втаса.
Намажете с мазнина малка кръгла тавичка /с диаметър около 26-28 см/. Изсипете в нея кашата и оставете да бухне още веднъж. Изпечете в загрята фурна докато се зачерви и докато бодната в центъра клечка излезе суха. Извадете, покрийте с кърпа и оставете да изстине.
28.11.2013 20:32
10
Кокетка
Кокетка
колко е количеството на водата?Или поне кажете с каква гъстота трябва да е тестото???!!!!!
28.11.2013 19:17
6
1
1
Покажи всички подкоментари