Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител Добруджа
Потребител Добруджа
Получава се много добра каша. Но се запържва 1 ч.ч. брашно с олио и се налива 1 литър мляко и се бърка постоянно на слаб огън докато се сгъсти. После се добавя около 400 гр. сирене и според солеността на сиренето се добавя и сол според вашият вкус. 1 с.л. червен млян пипер накрая.Аз слагам и малко млян черен пипер. Да Ви е вкусно.
29.12.2019 15:19
Елжана Тодорова
Елжана Тодорова
Най-несполучливата рецепта, която съм срещала! Маслото е крайно недостатъчно за толкова брашно и се пресече. 2 ч.ч. мляко също са малко. Олио не видях къде трябва да се сложи. Общо взето всичко отиде в тоалетна (преди да е изядено) ;)
29.05.2019 12:04
Име
Име
освен млякото добавете и 600 мл вода . натрошеното сирене може да се добави в края без да се вари ,допълнително при сервиране може да украси с настърган кашкавал накълцан магданоз и щипка лют червен пипер
19.04.2014 11:43
6