Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дони Ники
Дони Ники
Много благодаря! Преди дни ми я донесе моя близка от Испания. От коментари в блоговете виждам, че може от ибей да се поръча.
23.05.2022 21:55
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
И аз съм фен на куахадата по отношение на вкус и текстура, а и затова, че стяга много бързо, докато при желатина е много по- бавно. Ако споделите от къде си я купувате ще съм благодарна да споделите.
А тортата е много красива, поздравления!
23.05.2022 21:25
1
Дони Ники
Дони Ники
Вкуса е коренно различен от варианта приготвен с желатин.
Доближава се до шоколадов мус, нежен млечен вкус.
23.05.2022 18:12
2
Росица Петрова
Росица Петрова
Красива е! Предполагам и много вкусна. Никога не съм работила с куахада и имам желание да опитам.
23.05.2022 17:36