Тази рецепта коментираха

Коментари (13)

Изпрати
marcheva14
marcheva14
24.01.2017 23:38
Разрешавам си да кача още една снимка на пържени картофи на тиган и с мазнина наполовина олио и наполовина зехтин. Станаха чудесни и хрупкави.
5
1
игнат станиславов дичев
Класическа рецепта! Универсална гарнитура към всеки вид месо!
0
0
Ваня Благоева
Обожаваме ги вкъщи!
1
0
Наталиа Петрова
Класическа рецепта! Универсална гарнитура към всеки вид месо!
1
0
Йорданка
Йорданка
29.02.2016 23:56
много ги обичаме пържени в мас и да ги хапвме докато са топли със студена бира
3
0
ВИЛИ-Виолета Матева
пържа в олио с малко мас ,стават хрупкави и вкусни
1
0
Джемиле Чешлиева
Аз ги пържа в течен маргарин. Трудно се намира, а и е малко скъпичък.
0
1
Игнат Станиславов Дичев
Игнат Станиславов Дичев
18.01.2016 11:48
АЗ ГО направих и ми хареса много!
0
0
Станислав Дичев
Станислав Дичев
17.01.2016 16:05
Аз го пробвах и на сина ми го харесва тази рецепта!
2
0
бат сали
бат сали
14.02.2014 21:29
Аз купувам бланширани картофи слагам тиган с олио без д а гледам градоси пържа и стават перфектни нямамвреме да пържа два пъти
3
2