Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
В маята и елдата има глутен
18.11.2023 12:29
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Това не е вярно! Нито в елдата, нито в маята има глутен!
18.09.2024 12:09
Анонимен
Анонимен
Хлябът стана твърд като тухла, въпреки че спазих всички мерки по рецептата. За съжаление, поредния безуспешен опит за домашно приготвен безглутенов хляб.
30.08.2022 23:43
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Не знам как очаквате да получите мек и пухкав безглутенови хляб - няма как да стане, освен ако не е нещо като кекс и да е с химически набухватели. Съветвам Ви да опитате да "поиграете" с температурата на печене и според специфичността на вашата фурна да откриете кои са подходящите градуси на печене на такъв хляб. Казвам го защото при по- ниска температура той ще изсъхне още повече, при много висока ще остане суров отвътре. Просто трябва да улучите точната температура, това е ключето според мен. Иначе пропорциите са си точни, рецептата е от известен и уважаван кулинарен сайт и е сполучлива.
30.10.2022 09:10
Анонимен
Анонимен
Може ли да се замени маята със суха и в какво съотношение?
23.08.2022 23:02
2
Miss Tasty
Miss Tasty
веднъж да привикнеш на здравословен хляб, и другият вече няма да ти е вкусен
12.07.2022 18:47
1