Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много, ама е мнооого вкусен този ябълков сладкиш!
03.11.2024 19:25
Анонимен
Анонимен
Сладкиша е невероятен и го правя всяка седмица, всички мислят че е сиропиран
23.03.2024 14:42
1
Анонимен
Анонимен
Не става ли суров от вътре
30.09.2024 14:59
1
Анонимен
Анонимен
Сладкишът е прекрасен!
08.10.2024 10:18
Анонимен
Анонимен
Нищо неразбираш!
08.10.2024 10:17
Анонимен
Анонимен
Сладкиша е прекрасен, става много сочен и цялата къща ухае на есен, правя го всяка седмица, не е необходим миксер
23.09.2024 13:48
2
Анонимен
Анонимен
10 или 15г. бакпулвер?
12.10.2023 23:54
3
Анонимен
Анонимен
Аз го направих със сода и кисело мляко и стана страхотен!
12.10.2023 13:19
5
1