Тази рецепта коментираха

Анонимен
Emilio
Emilio
Porras mi haresvat poveche
12.08.2015 20:05
роса
роса
ако се сиропират се получават тулумбички.
19.03.2014 20:52
4
Оля
Оля
В Мадрид с сервират с топъл шоколад. Страхотни са!
27.01.2014 17:19
3
Марина
Марина
и кога се слага захарта не става ясно..
08.10.2013 12:21
1
чери
чери
Прочети пак :)
13.03.2015 11:22
Милчо
Милчо
В Бразилия са със отвор и се пълнят с карамел,много са вкусни.Аз съм си купил и двата щприца
14.06.2013 15:49
1
1
Милко
Милко
По нашия край се наричат ,,тиквени дръжки,, и след като изстинат,се заливат с захарен сироп.Престояли около 2-3 часа са вълшебни на вкус.
19.05.2013 15:48
1
1

Последно Коментирани

Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k