Тази рецепта коментираха

Анонимен
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
А , ако не ги отпенвам, ги запечатвам от всички страни и едва тогава започвам с останалата част от рецептата.
18.04.2020 18:38
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Хареса ми рецептата ви, но аз преди да затворя тенджерата под налягане отпенвам всички меса, които предстои да готвя в нея.
18.04.2020 18:37
1
Mihail Raymondo
Mihail Raymondo
И аз за първи път готвя джолан в херметик, само че картофите ги обелих. Стана доста вкусно. Благодаря за рецептата!
05.05.2017 13:12
1
Иван
Иван
За първи път готвя и мисля че се справих добре.Малко импровизирах. Нямах бяло вино и сложих чаша червено, а вместо дафинов лист- мащерка.
Това беше моето кръщене в кухнята по случай закупуването на тенджера под налягане.
Стана доста вкусно
20.01.2017 13:23
11
1