Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ако обичате да ви е преварена лещата и морковите и лука да хрупат почти като сурови е добра рецепта
17.02.2024 17:51
2
Анонимен
Анонимен
Какво значи в 3,5 пъти повече вода??? За начинаещ готвач това е доста неразбираемо изказване!
23.01.2024 10:57
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Стефания, купичката кокото твойта путк@ ли Е, толкова ли е трудно да напишеш литри или кг-ми. Апсолютна олиговрени@.
Много сте приметивни!!!
08.10.2023 13:04
12
5
1
Покажи всички подкоментари
Елена
Елена
Рецептата е добра. Само спестих джоджена.
27.07.2023 19:47
1
4
Анонимен
Анонимен
Г/д следвам рецептата написана тук,но аз лично добавям в края на гозбата,но преди чесъна 200гр. сланинка..незнам дали е правилно но придобива уникален вкус и аромат :)
03.05.2023 14:34
3
Анонимен
Анонимен
Ако настържете морковите, вместо да ги режете на кубчета и след това ги леко запържите, лещата ще стане още по вкусно. Коментирам от опит ;)
25.04.2023 10:28
2
Анонимен
Анонимен
Тази рецепта за леща е много вкусна, няколко пъти я приготвям, но аз също запържвам чесъна и лука с морковите, яхнията става по-ароматна, но първо слагам морковите и когато си пуснат цвета, добавям лука и чесъна.
28.03.2023 07:23
3
2
Анонимен
Анонимен
Брашното е много...
19.03.2023 17:21
1
2
Анонимен
Анонимен
Почти никой от тука не знае как се готви леща ?
29.09.2022 19:31
4
1
Потребител#240253
Потребител#240253
Рецептата е добра, но мила СТЕФАНИЯ запомни.... подправките, чесъна и лука се запържват в началото, за да може аромата им да остане в мазнината, иначе, ако само ги вариш или добавиш накрая аромата им намалява със 70 %....
03.02.2021 09:45
18
3
Miss Tasty
Miss Tasty
класическа рецепта, която всеки обича - и малки, и големи. типчно българско ястие с характер
01.03.2020 16:41
3
1
Потребител#234774
Потребител#234774
вкусна
16.07.2019 21:26
2
1
Екатеринска
Екатеринска
Сготвих като се водих от продуктите ,без да слагам джоджена. Сложих моркова със лещата в началото. Аз не запържвам нищо. Към края ,когато всички други продукти бяха готови ,сложих в купичка сол ,червен пипер ,черен пипер , две супени лъжици брашно и след разбъркване на сухо ,добавих студена вода и го разредих. Добавих в тенджерата и оставих да поври още десет минути. Стана много хубаво.
16.07.2019 14:33
10
3
Iva Gospodinova
Iva Gospodinova
а 2та моркова кога слагате? Защо не си проверявате описанията не зная...
19.11.2017 20:04
37
8
2
Покажи всички подкоментари
Весела
Весела
Страхотна манджа :)
Аз замених сухия джоджен с пресен и поръсих с магданоз след сервирането.
06.09.2017 13:34
1
2