Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#240253
Потребител#240253
Рецептата е добра, но мила СТЕФАНИЯ запомни.... подправките, чесъна и лука се запържват в началото, за да може аромата им да остане в мазнината, иначе, ако само ги вариш или добавиш накрая аромата им намалява със 70 %....
03.02.2021 09:45
4
Tatyana L Popova
Tatyana L Popova
С чесъна и морковите какво става??
27.04.2020 00:16
2
1
Victor Cvetanov
Victor Cvetanov
морковите къде ги ръгнахте, че ги няма в начина на приготвяне?
10.04.2020 11:56
10
2
Kristine Tenova
Kristine Tenova
класическа рецепта, която всеки обича - и малки, и големи. типчно българско ястие с характер
01.03.2020 16:41
3
1
Потребител#234774
Потребител#234774
вкусна
16.07.2019 21:26
1
Екатеринска
Екатеринска
Сготвих като се водих от продуктите ,без да слагам джоджена. Сложих моркова със лещата в началото. Аз не запържвам нищо. Към края ,когато всички други продукти бяха готови ,сложих в купичка сол ,червен пипер ,черен пипер , две супени лъжици брашно и след разбъркване на сухо ,добавих студена вода и го разредих. Добавих в тенджерата и оставих да поври още десет минути. Стана много хубаво.
16.07.2019 14:33
5
1
Iva Gospodinova
Iva Gospodinova
а 2та моркова кога слагате? Защо не си проверявате описанията не зная...
19.11.2017 20:04
35
6
2
Покажи всички подкоментари
Весела
Весела
Страхотна манджа :)
Аз замених сухия джоджен с пресен и поръсих с магданоз след сервирането.
06.09.2017 13:34
1
2
marcheva14
marcheva14
Добавям още една снимка към рецептата на "Вкусна леща яхния". Разликата е само тази, че аз я приготвям само при вареното ѝ с праз, около 2 стръка наситнени, и после добавям задушени 1 гл . лук - наситнен, доматите и червен пипер.
22.12.2016 21:45
9
3
Потребител#166034
Потребител#166034
Извинявам се за пропуснатото "т" в думата "вместо"
27.07.2016 15:16
7
8

Последно коментирани