Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Добавям още една снимка към рецептата на "Вкусна леща яхния". Разликата е само тази, че аз я приготвям само при вареното ѝ с праз, около 2 стръка наситнени, и после добавям задушени 1 гл . лук - наситнен, доматите и червен пипер.
22.12.2016 21:45
9
3
Потребител#166034
Потребител#166034
Извинявам се за пропуснатото "т" в думата "вместо"
27.07.2016 15:16
7
9
Потребител#166034
Потребител#166034
Вмесо "без да е беля" и "поставям е да се вари" се пише "без да Я (главата чесън) беля" и "поставям Я (лещата) да се вари". Възмущавам се от неграмотни хора.
27.07.2016 15:10
17
23
2
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
Аз измивам добре една глава чесън , отрязвам от двете страни и без да е беля слагам да се вари с лещата.Прибавям сухи чушка домат и люта чушка /изсушени от мен/ вместо пресни, нарязани на парченца.Имам и изсушена чубрица на връзка.Поставям е да ври с лещата. Когато е готова е изваждам. Ароматът е много различен.
Това е много стара рецепта, която знам от възрастни хора, които ,ако бяха живи, щяха да са над 120 г. Класика.
10.04.2016 00:37
26
4
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
След като се запържи обаче се доготвя още малко,за да се сготви брашното добре.След като спре да има пяна отстрани,значи брашното е напълно сварено.В противен случай ще ви боли корем слес това.
19.01.2016 14:19
15
2
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Вместо чушка слагам лъжичка червен пипер.
17.01.2016 11:51
1
Руси
Руси
А чесън кога слагаш?
27.03.2015 17:30
1
1
1
Покажи всички подкоментари