Аз измивам добре една глава чесън , отрязвам от двете страни и без да е беля слагам да се вари с лещата.Прибавям сухи чушка домат и люта чушка /изсушени от мен/ вместо пресни, нарязани на парченца.Имам и изсушена чубрица на връзка.Поставям е да ври с лещата. Когато е готова е изваждам. Ароматът е много различен.
Това е много стара рецепта, която знам от възрастни хора, които ,ако бяха живи, щяха да са над 120 г. Класика.
10.04.2016 00:37
34
8
Ирина Андреева Jolie
След като се запържи обаче се доготвя още малко,за да се сготви брашното добре.След като спре да има пяна отстрани,значи брашното е напълно сварено.В противен случай ще ви боли корем слес това.
Това е много стара рецепта, която знам от възрастни хора, които ,ако бяха живи, щяха да са над 120 г. Класика.