Тази рецепта коментираха

Анонимен
Галичка Николова
Галичка Николова
И аз ги правя,обаче ми се стори много отегчително да пълня камбите,затова в бурканите слагам лъжица сол,2 лъжици захар 3 лъжици олио и лъжици оцет.Като станат горещи камбите ги напъхвам в буркана,слагам и чесън и целина и морков..Трябва да са добре уплътнени,завивам капачките и ги нареждам с обърнатите капачки във фурната докато изстинат.Не съм се сещала за по-мързелив вариант.
25.08.2016 18:10
2
1
Elena Nikolova
Elena Nikolova
Аз слагам по един аспирин като нареждам камбите във бурканите.
13.11.2012 15:13
1
Жаклин
Жаклин
Рецептата е много хубава, но аз ги кипнах в буркани за около 5 минути колкото да хванат капачките. Мъжът ми е очарован от тях. Към рецептата може да се прибави и черен пипер и чесън и магданоз /по желание/. Става много вкусно и иска доста ракия. Приятен апетит.
01.09.2012 12:40
2
3