Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
никога не съм слагала лук в руска салата и в купешка не съм откривала лук
06.05.2016 21:05
5
никнай
никнай
Много ми е интересно как успяваш за 35 мин. да обелиш и свариш картофите и морковите, да обелиш и нарежеш лука, да нарежеш краставичките.
Пилешкото което прибавяш към сместа и него трябва да го обработиш термично - което също отнема време ....

Другото не ме интересува защото няма и без това не е руска салата - само си злоупотребила с името.
13.02.2016 22:30
4
Иван
Иван
Това нито е "Оливие", нито оригинална руска салата. По скоро е италианския вариант на руската салата, но липсват яйца. При европейския вариант не се слагат пък картофи, а при руския се слага риба, пилешко месо и др. Оригиналния вариант на Оливие е с месо от фазан, телешки език, черен хайвер, краставички, маруля, каперси и специален дресинг, който и до днес е тайна.
18.12.2015 13:50
3
3
Olga
Olga
А къде са варените яйца?!? И не се слага пилешко месо, а правилно да е телешко. И разбира се БЕЗ КОПЪР И МАГДАНОЗ! Това е истинската руска салата "Оливие" И най важното, при приготвяне всичките компоненти трябва да бъдат в струдено състояние.
20.04.2014 22:21
1
mkmkmk
mkmkmk
bbbb
11.11.2012 15:10
1
syper
syper
Много е хубава.
30.09.2010 10:17
pagi
pagi
Ми пробвах салата. Стана много яка и хубава на вкус.
30.06.2010 09:07