Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мастър Шеф
Мастър Шеф
много вкусни
13.10.2024 19:23
Райна Агова
Райна Агова
мм колко вкусно
22.11.2021 17:34
Потребител#234921
Потребител#234921
Станаха страхотни наистина
17.07.2019 17:57
1
К К
К К
Като от магазина! Много добре са приготвени!
17.05.2016 21:25
3
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Прекрасни са ,направо да си оближеш пръстите Браво ,скоро ще ги опитам и ще споделя :)
23.01.2016 13:41
2
Мариела Христова
Мариела Христова
Много хубава рецепта, ще я пробвам.
08.01.2016 22:34
2
3
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Обожавам ги!
13.12.2015 22:44
1
Кристина
Кристина
А като се добавят яйцата с миксер ли трябва да се разбие?
10.05.2015 17:24
2
1
Марина
Марина
Аз бъркам яйцата към сместа с дървена лъжица
13.12.2015 11:17
3
nina
nina
Studen ili topal trqbva da e siropa
27.03.2015 09:55
Станка
Станка
супер се получиха! Благодаря за рецептата!
16.02.2015 19:06
4
елена
елена
вода 600 грама ?????????
11.11.2014 09:13
2
3
1
Нели
Нели
300 гр за тестото и 300 за сиропа
02.02.2016 00:26
4
сладкара
сладкара
някои хора си нямат и престава от тези неща даи им само да коментират ,рецептата е много то4на
19.09.2014 10:34
7
2
Ruzha
Ruzha
Изстинал или топъл трябва да е сиропът?
06.05.2014 11:58
15
Рози
Рози
И аз я изпробвах рецептата станаха чудесни толумбички.Благодаря за рецептата!
01.02.2014 12:33
4
пенка
пенка
вкусниса ууу,,,
06.12.2013 21:33
3
jidjtfewiu
jidjtfewiu
яка рецепта
06.12.2013 21:26
2
1
Кати
Кати
Станаха брилянтни, за първи път правя толумбички. Благодаря за превъзходната рецепта!
23.09.2013 00:06
1
Роза
Роза
Обожавам гииии, мога да ги изям всичките тлумбичкииии :)
10.09.2013 10:52
1
криса
криса
Каква е причината захарта да е на бучки,а не на пясък? Нека да си помагаме със съвети,не мисля,че е нужно да коментираме граматиката на другите.
26.06.2013 09:42
5
Ивана
Ивана
2-рото неможе да се копира. Защо?
20.04.2013 14:27
1
1