Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
1 чаша - каква чаша
22.04.2023 17:48
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Топ рецепта! Позволих си да добавя повече захар (с 1 лъжица повече) и ванилия.
01.01.2023 12:00
Анонимен
Анонимен
Изключително малко захар! Гофретите не станаха лоши,но добавих още захар.
13.11.2022 09:54
Petya Tosheva
Petya Tosheva
Супер рецепта
18.01.2022 17:00
1
Анонимен
Анонимен
Може ли да споделите хубав гофретник на който да се получават бързо гофретите
10.01.2022 19:10
1
Потребител#234921
Потребител#234921
Станаха страхотни наистина
17.07.2019 14:52
2
1
Pavlina Andreevska
Pavlina Andreevska
Не съм впечатлена. Обичам гофрети. Твърде много бакпулвер, малко захар. Аз сложих 5 л. захар в последствие. Никак не ми допаднаха преди това. Препоръчвам на любителите да опитат рецепта за Белгийски хрупкави гофрети.
12.05.2019 11:13
2
6
1
Покажи всички подкоментари
Filiz Juja
Filiz Juja
Страхотна рецепта !
25.04.2019 17:36
1
1
Hristina Gochkova
Hristina Gochkova
Станаха страхотни.
06.04.2019 10:08
2
1
София В.
София В.
Станаха много вкусни!
03.01.2019 17:50
4
2
Потребител#220270
Потребител#220270
Прекрасни се получиха....Благодаря!
14.09.2018 10:21
3
1
Потребител#189496
Потребител#189496
Най-сполучливата рецепта за гофрети, за мен. Благодаря !!!!
08.08.2018 11:24
9
2
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
Чудесно се получиха. Прибавих и малко масло и канела . Благодаря за рецептата.
25.03.2018 04:12
10
1
Таня Левенова
Таня Левенова
Тази рецепта е много точна и сполучлива-доволна съм!
Имам я и аз от друго място и с нея правя гофретите редовно!
04.05.2017 11:57
26
1
Потребител#187071
Потребител#187071
Ще станат ли в обикновен тиган ?
04.05.2017 11:22
18
8