Браво :) !Перфектна рецепта , като чашата трябва да е една и съща , с която се мери всичко , 1 пакетче бакпулвер ,и намазване с олио или масло на гофретника преди всяка гофрета (оставен да се загрее на 2ст.и на нея се пекат , без изгаряне и да остават сурови) , след това готовите може пак с масло да се намажат за аромат !
25.01.2014 12:47
6
4
Зизуто
най - хубавата рецепта
24.01.2014 15:33
1
3
зоя лот
Страхотна рецепта стянаха превасходни!,,,
22.01.2014 13:59
1
4
Шани
Не се ли намазва гофретника с масло или олио нещо преди да се изсипе сместа?
05.01.2014 17:13
3
1
Покажи всички подкоментари
Kalbie Ismailova
станаха много сполучливи
01.12.2013 11:25
7
1
Виктория
Сместа залепва по гофретника
01.12.2013 08:33
6
1
Покажи всички подкоментари
tin-tin
Най-добрата рецепта за гофрети, на която съм попадала :) аз сложих 2 чаени лъжички бакпулвер и пак се получиха много хубави.
09.11.2013 09:21
1
bloomnorche@gmail.com
Много е лесно!
13.10.2013 11:38
1
1
Амая
Една гофрета е готова за около почти 1 минута. За 5 минути ще направя 6 гофрети във моя гофретник !!!!!!!!
26.07.2013 12:10
1
елис
не е ли много бакпулвера
28.06.2013 14:37
1
яко
а ако нямам уред за гофрети или някакъв друг уред ??? много искам да ги направя, но как без уред ? няма друг начин нали ?
21.06.2013 19:12
1
1
Покажи всички подкоментари
Павлина
Аз добавам и малко канела и ванилия в сместа и вкусът е страхотен.1
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани