Здравейте, ще може ли да ми кажете какво количество от сместа трябва да се сложи в гофретника, за да не станат много тънки или много дебели? :)
23.06.2015 19:42
8
5
1
Теди
Гофретниците са с различен размер съответно и обемът има разлика.
Аз опитах метода проба-грешка:
Първо сложих доволно количество, за да покрия формата, но не след дълго, сместа изригна от гофретника.
Втори опит с по-малко смес отново полях формата и пак се оказа прекалено много.
Трети опит 3 лъжици смес в средата на формата- оказа се успешен. Формата се запълни точно и гофретата се изчпече идеално.
От опит глава не боли. Съветвам те и ти да пробваш.
02.03.2016 16:36
15
6
илияс
Много вкусни
17.05.2015 10:31
5
Надя
Много съм доволна от тази рецепта! Станаха неземно вкусни! :)
23.03.2015 01:02
4
tedi
много са вкусни благодаря за тази рецепта
12.12.2014 22:45
1
Анелия
браво, много добра рецепта!!!!!!
28.09.2014 15:32
3
Кремена
Чудесна рецепта! Станаха много вкусни гофрети!Препоръчвам я на всеки да опита.
13.07.2014 12:44
5
7
Биляна
Страхотна рецепта.Благодаря ви!!!
09.07.2014 22:13
4
Silviq
Аадски вкусни...Много добре, много (:
04.05.2014 14:26
3
1
Георги
много благодариа цтрахотниса
01.03.2014 11:12
4
1
1
мама
и кой ги приготвя ,само.....
01.03.2014 11:14
7
1
Светлина
Страхотни благодаря:)
25.01.2014 18:57
2
1
Руми
Браво :) !Перфектна рецепта , като чашата трябва да е една и съща , с която се мери всичко , 1 пакетче бакпулвер ,и намазване с олио или масло на гофретника преди всяка гофрета (оставен да се загрее на 2ст.и на нея се пекат , без изгаряне и да остават сурови) , след това готовите може пак с масло да се намажат за аромат !
25.01.2014 12:47
6
4
Зизуто
най - хубавата рецепта
24.01.2014 15:33
1
3
зоя лот
Страхотна рецепта стянаха превасходни!,,,
22.01.2014 13:59
1
4
Шани
Не се ли намазва гофретника с масло или олио нещо преди да се изсипе сместа?
05.01.2014 17:13
3
1
Ани
За пръв път чувам да се маже гофретник
25.01.2014 16:56
1
8
Kalbie Ismailova
станаха много сполучливи
01.12.2013 11:25
7
1
Виктория
Сместа залепва по гофретника
01.12.2013 08:33
6
1
Гуги
...повечко олио :)
18.12.2013 19:36
1
1
tin-tin
Най-добрата рецепта за гофрети, на която съм попадала :) аз сложих 2 чаени лъжички бакпулвер и пак се получиха много хубави.
Аз опитах метода проба-грешка:
Първо сложих доволно количество, за да покрия формата, но не след дълго, сместа изригна от гофретника.
Втори опит с по-малко смес отново полях формата и пак се оказа прекалено много.
Трети опит 3 лъжици смес в средата на формата- оказа се успешен. Формата се запълни точно и гофретата се изчпече идеално.
От опит глава не боли. Съветвам те и ти да пробваш.