Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Направих чорбата и на мен ми хареса а на отворковците в коментарите им пожелавам да духат супата.
13.01.2024 19:18
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Гочето
13.01.2024 19:11
Анонимен
Анонимен
Не можах да издържа...на толкова глупости!Готвене каквото си искате,но няма смисъл да става достояние на всички подобно невежество.Телешко шкембе от свински крачета казваш...
13.01.2024 13:38
1
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Ашколсун на Теодора Мащерова и Дони Ники!!! Язък , че се пишете за готвачки. Никой не спами рецептата Ви. Просто не правите разлика между шкембе чорба и пача. Ако не сте наясно идете в някоя квартална закусвалня и там ще Ви я обяснят. Ама Вие нямате време, защото сте заети постоянно да публикувате глупави рецепти. Е, важното е че се имате за велики!
10.01.2024 09:41
1
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
В тези бягащи крачета вече няма много месо!
09.01.2024 08:08
1
Анонимен
Анонимен
Каква шкембе чорба от крачета!? Та това са две съвсем различни ястия! Рецептата е за пача. Когато си купите шкембе дайте рецепта за шкембе чорба.
04.01.2024 14:55
3
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Дааааа. Не е лесно да изсмукваш от пръстите си рецепти. Че това е пача, пача е. Но си спомних за един приятел, чиято половинка му беше сготвила телешко варено от свински крака. Е, това вече е постижение.
24.12.2023 17:20
2
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Пача!Пача се казва.Шкембе чорбата се прави от шкембе.
19.12.2023 08:41
2
1
Покажи всички подкоментари
Вальо
Вальо
Тежка, ха ха, това ш от къде....
18.12.2023 19:18
2
Вальо
Вальо
Като има брашно в запръжката не става ли много тешжка ? Аз не слагам. ,;)
18.12.2023 19:16
1
Покажи всички подкоментари