Тази рецепта коментираха

Анонимен
Здравка
Здравка
Струва ми се, че 20 мин са малко.Вече минаха ,а сладкиша отгоре е бял.....
28.06.2014 09:47
Яна Борисова
Яна Борисова
Още днес ще го направя. Два пъти съм ходила на море в Турция и в ресторанта на хотела винаги имаше такъв десерт - обожавам го. Почти само това ядях през цялото време.
06.08.2013 16:10
1
1
мердие эаид
мердие эаид
какаото е1 или 2 лъжици орехите също1 или 2 чаши,,,,,,,,,,,,,
11.02.2013 23:27
6
3
мердие эаид
мердие эаид
сложете 12 лъжици какао 12 чаши орехи става страхотно эалива се с горещ сироп 550мл вода 350 эахар 1 ванилия истисква се сока на 1 лимон орехите едро смпени
11.02.2013 23:20
5
1
дияна
дияна
Приложената снимка има ли нещо общо с рецептата,защото в нея яйца няма,а на снимката изглежда жълто реването,както когато е направено с яйца.не ми е ясно как ще стои жълто реването на снимката без да има яйца.
04.02.2013 19:36
9
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Така като гледам, трябва да е за сиропа- захарен сироп се прави от захар и вода :)
23.10.2012 23:24
6
кв
кв
Водата за сиропа или за тестото е? Изглежда ми много вкусно.
23.10.2012 22:57
Aneliya
Aneliya
Много сполучлива рецепта,но ако мога да добавя за накрая поръсвам с малко канела,който обича разбира се....
23.10.2012 15:13
2
ТЕДИ
ТЕДИ
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРАВЯ ТАКЪВ СЛАДКИШ,НО РЕЗУЛТАТА Е НАЯВЕ:ПРАЗНА ТАВА:-)БРАВО НА МАЙСТОРА:)
02.09.2012 20:22
1
Ивелина
Ивелина
Много вкусен десерт, вместо с масло може и с маргарин или с олио. Рецептата не съдържа яйца , аз я знам и с добавка на какао.
02.09.2012 10:04
1

Последно Коментирани