Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#172408
Потребител#172408
Защо тоя сос е толкова сложен ? Я опитай този гъбен сос -

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 г гъби
180-200 г заквасена сметана
200 г топено сирене
1-2 скилидки чесън
мазнина за пържене
сол, черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Гъбите се запържват със ситно нарязания чесън.
Добавя се топеното сирене, след като се разтопи се сипва и сметаната.
Оставя се 2-3 минути и се отстранява от огъня.
След това се добавят черния пипер и сол на вкус.
17.06.2016 04:56
7
1
Николай
Николай
Гъбената каша е факт! Не съм професионалист и не знам, кое е в повече, но определено има нещо грешно в цялата работа! Според мен в соса би трябвало да има и малко сол.
По отношение на месото - получи се много добре, като ивиците са с дебелина около 10 мм.
08.01.2014 19:22
4
1
мигленка
мигленка
в рецептата пише 40г.брашно не 400г.
10.07.2013 13:43
1
1
doko
doko
40g 400g :)
06.12.2012 14:44
1
1
аз
аз
400 г брашно за сос!? С това цял хляб ще направиш...
08.10.2012 16:45
3
1
svetlin
svetlin
Извинявай, приятел, но ако някой пробва рецептата ти ще получи: гъбена каша + месо алангле. Това е моето професионално мнение!! Бъди по конкретен в начина на приготвяне и коригирай количеството на продуктите!!!
29.01.2012 18:31
6