Начин на приготвяне
Правите си маринатата от соевия сос, меда, подправките и чесъна.
Нарязвате си месото почти докрай, като за пържоли на около 1 см дебелина.
В отворите мажете с четка от маринатата.
Нарязвате си гъбите и домата и слагате в отворите.
Слагаме месото във фолио за печене в тава - увиваме го хубаво. Печем 1-1.30 час на 180 градуса. Отвиваме и настъргваме с кашкавал. Печем още около 20 мин.
За соса в малка тенджерка нарязваме гъбите и посоляваме, наливаме 2-3 ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. бяло вино. Запържваме в масло, брашното и добавяме гъбите.
Добавяме сол на вкус. Варим около 5-10 мин до сгъстяване.
Поднасяме парче от месото, полято с гъбен сос.