Според мен тази рецепта е незавършена и в този вид надали ще се получи нещо! Впрочем явно в сайтовете няма редактор, който да следи съдържанието и евентуални пропуски.
Аз обаче бях забъркала част от продуктите и реших да импровизирам! Струваше си! Получи се чудесно!
Ето какво добавих:
За крема - 1 кутия ескузия,4-5 капки лимонов сок, около 30-40 мл. ябълков сок, 1 ванилия
За тестото - вместо 1, 2 яйца (може и 3),около 40 грама разтопено масло, 2-3 капки есенция ром
Разделих самото тесто на 2 части, като ведната добавих какао
След това в тясна и дълга тава първо изсипах какаовото съдържание, след това крема, накрая бялото тесто.
Сложих на 180 градуса, но на 30-та минута беше все още сурово, увеличих на 200 градуса и пекохоще около 40 минути - беше готово!
Получи се превъзходно, въпреки че не обичам тестени сладкиши!
Дано съм била полезна!
31.01.2016 15:50
1
някоя която търси разбираема рецепта
Това не е за начинаещи, нищо не разбрах, как се приготвя крема, не може ли по-подробно.Нали публикувате за другите, защо е неясно?
Аз обаче бях забъркала част от продуктите и реших да импровизирам! Струваше си! Получи се чудесно!
Ето какво добавих:
За крема - 1 кутия ескузия,4-5 капки лимонов сок, около 30-40 мл. ябълков сок, 1 ванилия
За тестото - вместо 1, 2 яйца (може и 3),около 40 грама разтопено масло, 2-3 капки есенция ром
Разделих самото тесто на 2 части, като ведната добавих какао
След това в тясна и дълга тава първо изсипах какаовото съдържание, след това крема, накрая бялото тесто.
Сложих на 180 градуса, но на 30-та минута беше все още сурово, увеличих на 200 градуса и пекохоще около 40 минути - беше готово!
Получи се превъзходно, въпреки че не обичам тестени сладкиши!
Дано съм била полезна!