Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много вкусно изглежда ще опитам тази рецепта но ще намаля малко лука и маслините ще са от безсолните черни, дано да се получи.
26.09.2016 00:31
maria
maria
Вкусен стана хлябът! Но вместо прясно, сложих кисело мляко, вместо масло - малко олио. Пое повече брашно и сложих малко грис накрая, за да не лепне тестото. Оставих го покрито с кърпа за половин час, за да почине и стана прекрасен хляб!
24.08.2015 22:53
Нова
Нова
Много сте изчерпателни в обяснението...няма що.Какво значи "тесто като за хляб", имате ли идея колко вида хляб има....?
06.09.2013 11:34
1
MaTpoCa
MaTpoCa
А брашното къде е ?
04.11.2010 07:51