Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Хляб с маслини за хлебопекарна

Хляб с маслини за хлебопекарна

Хляб с маслини за хлебопекарна
Снимка: Димитричка Чернева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
1
"За какво му е човек хлебопекарна, ако не, за да приготвя ароматен хляб с маслини"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 300 мл
  • масло - 50 г
  • яйца - 1 бр.
  • захар - 1 ч.л.
  • сол - 1 с.л.
  • маслини - 150 г черни, обезкостени /ако маслините са доста солени, намалете малко солта/
  • брашно - 350 г пшенично /тип 500/
  • типово брашно - 200 г /тип 1150/
  • суха мая - 1 пакет /7 г/
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки се поставят в съда на хлебопекарната в поредността, в която са изброени, като маслините са обезкостени и нарязани на четвъртинки.

Продуктите са за получаването на 1 кг хляб в хлебопекарна.

Хлябът с маслини за хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: