Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Отделената шепа карфиол къде отива накрая?
08.12.2024 21:31
1
Анонимен
Анонимен
Като отделите 1 шепа карфиол, сложете го на котлона да кипне заедно с бульона и брашното. Пасирайте го и подправете със соса продуктите в тавата.
08.01.2025 20:38
Любима
Любима
Стана много вкусно, както и предположих.Благодаря за рецептата! :)
25.07.2013 20:18
2
Любима
Любима
Обичам да експериментирам , ще опитам рецептата , но тъй като нямам праз мисля да сложа лук, а вместо масло да използвам маргарин, не мисля ще е голяма разликата. Ще пиша какъв е резултата :)
22.07.2013 19:35

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k