Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Отделената шепа карфиол къде отива накрая?
08.12.2024 21:31
1
Анонимен
Анонимен
Като отделите 1 шепа карфиол, сложете го на котлона да кипне заедно с бульона и брашното. Пасирайте го и подправете със соса продуктите в тавата.
08.01.2025 20:38
Любима
Любима
Стана много вкусно, както и предположих.Благодаря за рецептата! :)
25.07.2013 20:18
2
Любима
Любима
Обичам да експериментирам , ще опитам рецептата , но тъй като нямам праз мисля да сложа лук, а вместо масло да използвам маргарин, не мисля ще е голяма разликата. Ще пиша какъв е резултата :)
22.07.2013 19:35

Последно Коментирани