Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз добавям шафран или куркума.
05.01.2016 20:39
биляна
биляна
съгласна съм с Мирела :) първо се запържва фидето . аз слагам ориз:вода - 1:4 ,защото и фидето "пие"вода :). м/у другото след като си отсипете в чинийка ,ако му добавите и малко кисело мляко докато е горещо става убиец .
31.07.2013 17:07
мму
мму
Точно така Мариела. Аз използвам пилешки или телешки бульон
01.03.2013 17:28
2
Мариела
Мариела
Руз уи шаарея..както казват в Египет,но тази рецепта няма нищо общо с описанието тук. Първо се запържва фидето да добие светлокафяв цвят,после се добавя много добре измит ориз/в никакъв случай дълъг ориз..какъвто се вижда от снимката/.Става много вкусен ако се запържи в краве масло,но и с олио не е лош.Лично аз го приготвям 2:1:3 -ориз:фиде:вода.Когато заври се намаля на най-слаба степе и се задушава под плътен капак.За солта и подправките е ясно.
01.03.2013 16:28
1
кристина
кристина
а как се прави тогава?
07.02.2013 11:18
1
веси
веси
не се прави така!
05.02.2013 20:13
1