Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз ги обелвам и ги кисна във варова вода зада останат цели
13.08.2023 09:00
2
Йордан Йорданов
Йордан Йорданов
Тук не се посочва какви са смокините - зелени или зрели(снимката тук е като за зелени,а рецептата е като за зрели).Защото начинът на приготвяне на сладко е твърде различен за едните и другите.За зрелите смокини начинът на приготвяне е сравнително лесен.Майсторлъкът е при приготвяне на сладко от зелени смокини.По Северното Черноморие ценим повече това сладко.
08.08.2017 13:41
11
8
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Водата е много аз намалих на 1 ч ч ,1 кг захар ,70 бр смокини Вари се 1 час и половина като преди готовност сипваме лимонена киселина ,вари се още 3 минути и готово За по сигурно заварих за капачка :) Излиза като количество това което се вижда на снимката :)
05.08.2017 11:19
14
3