Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Разкошна се получи! Благодаря Ви!
Вместо тофу, ползвах извара.
Много вкусно стана! ?
29.04.2024 22:39
1
Анонимен
Анонимен
Уникално вкусно се получава! Благодаря за рецептата!
22.08.2024 16:45
Ivo
Ivo
Преди да отричате нещо, опитайте го. Има много видове тофу.
27.06.2016 14:57
6
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Зеленчука добре,ама това тофу...:D Не ми е симпатично!
14.12.2015 18:59
3
1
Стоян Александров
Стоян Александров
Ако се подправи с подходящите подправки не е никак зле. Даже минава за вкусно!
15.12.2015 12:57
Стоян Александров
Стоян Александров
Взе, че се получи наистина. Само да добавя, преди да пасирате това соево чудо, го измийте с топла вода и го изкиснете в студена вода за няколко минути, че саламурата в пакетчето не вдъхва доверие.
14.12.2015 17:52
2
1
Ivo
Ivo
Ако тофуто се маринова за няколко часа с подходящи подправки става много вкусно.
25.11.2016 13:21
1
Стоян Александров
Стоян Александров
Точно това ви трябваше! Сега отивам да си взема от това тофу и ще се пробвам да я направя
14.12.2015 15:11