Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
Преди да отричате нещо, опитайте го. Има много видове тофу.
27.06.2016 14:57
4
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Зеленчука добре,ама това тофу...:D Не ми е симпатично!
14.12.2015 18:59
3
1
Покажи всички подкоментари
Стан Ой
Стан Ой
Взе, че се получи наистина. Само да добавя, преди да пасирате това соево чудо, го измийте с топла вода и го изкиснете в студена вода за няколко минути, че саламурата в пакетчето не вдъхва доверие.
14.12.2015 17:52
2
1
Покажи всички подкоментари
Стан Ой
Стан Ой
Точно това ви трябваше! Сега отивам да си взема от това тофу и ще се пробвам да я направя
14.12.2015 15:11