Възможно е приготвената по този начин супа да е вкусна, обаче няма нищичко общо с френска лучена супа. А и този бульон на кубчета...
09.04.2024 13:23
Димо
Тази супа съм я срещал във вариант със карамелизиран лук, говежди бульон и т.н.
16.08.2013 12:24
Живко
Ползвал съм френска кулинарна книга, в която сиренето беше груйер, а може и пармезан. Вместо кубчета, ползвам препечени филийки, а вместо бульон сварявам един картоф (може да е нарязан на няколко едри парчета, да се свари направо в супата, вадя го и го правя на пюре и го разтварям в супата). Просто тези бульони са ми неясна химия, която избягвам. А, добавям и дафинов лист. :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани