Тази рецепта коментираха

Анонимен
Dianagergana
Dianagergana
Уникално се получи !
Не остана , ние го направихме с шипков мармалад ☺️
24.03.2024 14:22
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата е СГРЕШЕНА! Предполагам дозата на брашното не е тази.
06.11.2023 07:58
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
За втори път го правим , става бързо , сполучливо е ! Опитайте , рецептата няма да съжалите , аз Благодаря !
14.06.2023 20:36
1
Анонимен
Анонимен
Чудесно руло се получи, браво за рецептата
01.04.2023 15:30
2
Анонимен
Анонимен
Ужасно руло изопщо опсурдна рецепта без никъв смисал
31.07.2022 17:52
2
3
Анонимен
Анонимен
“Загуба на време и пари” е най-адекватното определение на тази рецепта!
30.04.2022 15:47
1
2
Анонимен
Анонимен
Абсурдна рецепта - ванилията и бакпулвера съвсем ги забравихме. На 220 градуса подобни неща изгарят. А освен това как ще се добави брашното след разбитите на сняг белтъци? Като цяло загуба на време и пари.
06.03.2022 09:12
3
1
Даниела Войнова
Даниела Войнова
Оправете си рецептата. За 25-30 минути на 220 градуса блата стана на въглен :@ По-несполучлива рецепта не съм виждала :@ Вдигнах кръвно направо.
22.02.2020 09:10
5
3
Рени Иванова
Рени Иванова
От всички рецепти написани тук, тази е най-истинската. От моята свекърва знам, колкото са яйцата, толкова лъжици са брашното и захарта.
14.02.2018 15:21
5
2
Потребител#176785
Потребител#176785
Чудесно стана и невероятно лесно и бързо. Следващият път ще го напълня с шоколад.
21.01.2018 18:15
2
2
liliana
liliana
Благодаря за рецептата! Наистина се получи много вкусно руло, а досега винаги съм си си мислела че се прави трудно. Мисля че трябва да се направи корекция на времето за печене, точно 10 минути на 220 градуса с вентилатор е предостатъчно.
18.03.2017 13:21
8
Venni
Venni
А някакъв набухвател не се ли слага?
14.02.2016 17:16
35
9
Аля
Аля
Много вкусно руло се получи. Само трябва да се внимава да не загори. Опече се за 10 минути. Откакто прочетох тази рецепта го правя непрекъснато. В къщи го обожават.
30.11.2015 20:58
17