Тази рецепта коментираха

Анонимен
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Първо го варя и после го слагам в гърнето да го пека! Така има да го печеш много време, а и водата не знам как ще я смениш.
18.04.2016 19:04
3
Ivo
Ivo
Бобът първо се кипва и му се сменя водата .Тогава може да влезне в гърнето.
Аз бих сложил 3 глави лук.Липсва и червения пипер и домат /дом.пюре/
Тази рецепта не е добра.
18.04.2016 18:49
6
1
ne6
ne6
Хм...До колкото разбирам от МЕДИЦИНА, на снимката има и 4ервен пипер, ...а като цяло рецептата е "0"
13.04.2016 18:37
5
Маргарита
Маргарита
щом е по кърджалийски е повече от чудесен , браво!
27.01.2016 13:40
1
Lyubomir
Lyubomir
Изглежда фантастично!
11.11.2015 14:44
1
1

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k