Току що ги направих! Станаха добре,само захарта ми е нещо по-малко, но разбира се е въпрос на вкус
04.11.2012 12:33
валя
трябва да има все някакъв набухвател
19.07.2012 12:01
ники
а можели да станат без хлебна сода
18.07.2012 17:22
2
sisi
Оригиналът на тези курабийки е като заместите маргарина с мас. Вкусът е невероятен и колкото по дълго престоят, все по - вкусни стават. Това го заная от опит, а рецептата от баба ми.
16.04.2011 08:43
2
Ивелина Георгиева
Благодаря Ви за съвета.
30.03.2011 18:32
1
Ели
И аз съм на същото мнение за ванилийката и настърганата кора от лимон. Предават невероятен аромат на курабийките.
21.03.2011 11:39
1
Анна
На корабийките бих добавила една ванилия и малко настърган лимон.
Добър апетит.