Тази рецепта коментираха

Анонимен
Bistra Petrova
Bistra Petrova
Стахотно изглежда и смятам да я правя, но защо е пропусната сметаната в рецептата?!
18.12.2019 17:59
Dinko Ivanov
Dinko Ivanov
какво е това резятка , защо се исползват чуздици в булгарския език
17.11.2019 01:19
1
Деси Накова
Деси Накова
Рецептата е страхотна и се получи много сполучлива!
Благодаря!
Опитах да кача снимки,но не ми позволи заради недостиг на паме
27.02.2019 12:54
6
1
Геновева
Геновева
Супер рецепта... мисля да я пробвам Браво
14.02.2019 10:10
1
1
miro.borisov82@abv.bg
miro.borisov82@abv.bg
защо прекипява -може би от гъбите са в повече (незнам)
11.08.2018 03:06
1
1
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Много добре изглежда. Браво!
Определено си я записвам, със сигурност ще се пробва.
25.05.2018 18:11
2
2
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
Красива е,предполагам и вкусна!
22.05.2018 17:35
3
1
Megi
Megi
zna4i.. kebap4etata da sa surovi i poluzamrazeni,taka li Dobrinka.. ???
10.02.2016 19:52
5
1
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Да,точно така.Слагат се сурови и полуразмразени.
11.02.2016 00:18
4
3
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Благодаря ви!Радвам се,че моето предложение ви харесва!
17.12.2015 12:49
6
1
Стоян Александров
Стоян Александров
Взе ми акъла с тази торта!
17.12.2015 12:29
11
2