Госпожо, рецептата е много лесна и вкусна. Радвам се, че я споделяте с нас. А който не му харесва, да не я прави. Чудесна е.
04.05.2011 12:15
1
Деската
Още повече ние живеем в България, а вие вероятно от 1993 г. сте спряла да бъдете изобретателна, госпожо Дида.
26.03.2011 20:57
1
1
Деската
Хей, префърцунените, баба ви все с маскарпоне ви е правила десертите. И какво като имате пари за продукти за истинско тирамису, нима можете да си го приготвите ? На бас, че не можете яйца да си изпържите. Няма лошо, че някой си е измислил евтина рецепта и я с споделил.
26.03.2011 20:53
1
Попова
Айде аман от Българите чужденци.
На кое как викат в Европата си е тяхна работа. Ние сме тука в BG
Като не ви харесва рецептата, просто не я правете. Защо нападате така автора ? Омръзна ми от многознайковци, който дават мнение за всичко и то трябва да е миродавно за всички. Типична булгаристанска черта - ако и да живеят в чужбината.
22.03.2011 11:45
1
тин
Така ли, гледай ти каква била работата.
09.03.2011 23:04
дида
Уважаема Тин. Аз правя разлика между бишкоти и Savoiardi. Не живея в България от 1993 г. и в Европа хората казват бишкоти на бг.бисквити. Снимката от горе ми прилича на savoiardi. Нищо общо с бишкото-бисквитки. Хайде научете се кое е лесно или сложно тирамису. Каквото и да е, си трябва маскарпоне или нещо като крема-сирене, или извара. Или което е по джоба ви. Но това, което давате са си нишесте с бисквити.
09.03.2011 20:00
2
Mimi
Рецептата е вкусна и наистина лесна, оригиналното тирамису изисква много повече продукти и усилия. Но и това е хубав десерт.
09.03.2011 12:58
тин
Здравейте, мила госпожо. Името е лесно тирамису, а не тирамису. Дали имам пари или не, е друга тема. И все пак
трябва да правим разлика между бишкоти и бисквити, нали ?
09.03.2011 07:42
2
дида
Тин, като нямаш пари, да смениш името на сладкиша. И не заблуждавай хората друг път. Тя,България все си е в криза. Това не означава, че трябва да ядем бисквити с нишесте, нали ?
09.03.2011 05:12
2
1
тин
Ами сега е криза, госпожо. Не всички разполагат като Вас с много пари. Та за това не е с маскарпоне.
07.03.2011 22:24
3
дида
Хей, Тин, това ли ти е тирамисуто ? Прилича ми на бисквитена торта. Ами маскарпонето скъпо ли ти се видя, че не си го сложила ?
На кое как викат в Европата си е тяхна работа. Ние сме тука в BG
Като не ви харесва рецептата, просто не я правете. Защо нападате така автора ? Омръзна ми от многознайковци, който дават мнение за всичко и то трябва да е миродавно за всички. Типична булгаристанска черта - ако и да живеят в чужбината.
трябва да правим разлика между бишкоти и бисквити, нали ?