Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мат
Мат
Тая дида голяма разбирачка се извъди. Вместо да ръсиш простотии по-добре да беше постнала някоя рецепта. Освен това дали това е бишкоти или не няма как да знаеш, защото от снимката не си личи. Така, че недей да ръсиш акъл, който явно и без това нямаш.
14.08.2012 18:33
2
Дими
Дими
има рецепта в сайта за домашни бишкоти..и в текста за бишкоти също мернах рецепти :)
01.08.2012 20:12
Lina Mari
Lina Mari
Здравейте
Знае ли някой как се правят "Домашни Бишкоти" ?
20.02.2012 04:11
Margo
Margo
госпожо или госпожица Дида ,това че Вие имате някакви претенции към рецептата ,не означава че и ние останалите трябва да се съобразяваме с вас ,ако нещо не ви харесва си го запазете за себе си и никой не ви принуждава да приготвяте това Лесно тирамису по този начин приготвяйте си го с каквито си искате продукти .
15.02.2012 13:51
2
nnina777
nnina777
Много лесна и интересна рецепта, с радост ще я изпробвам и аз. А що се отнася до авторката й, трябва дори да й бъдем Благодарни за това, че е направила и решила да я сподели и с нас-"търсещите ". Съществуват много безброй различни рецепти за вкусотии, това кой какво ще си приготви си е негов личен избор.
24.10.2011 18:50
2
silviq terzieva
silviq terzieva
Госпожо, рецептата е много лесна и вкусна. Радвам се, че я споделяте с нас. А който не му харесва, да не я прави. Чудесна е.
04.05.2011 12:15
1
Деската
Деската
Още повече ние живеем в България, а вие вероятно от 1993 г. сте спряла да бъдете изобретателна, госпожо Дида.
26.03.2011 20:57
1
1
Деската
Деската
Хей, префърцунените, баба ви все с маскарпоне ви е правила десертите. И какво като имате пари за продукти за истинско тирамису, нима можете да си го приготвите ? На бас, че не можете яйца да си изпържите. Няма лошо, че някой си е измислил евтина рецепта и я с споделил.
26.03.2011 20:53
1
Попова
Попова
Айде аман от Българите чужденци.
На кое как викат в Европата си е тяхна работа. Ние сме тука в BG
Като не ви харесва рецептата, просто не я правете. Защо нападате така автора ? Омръзна ми от многознайковци, който дават мнение за всичко и то трябва да е миродавно за всички. Типична булгаристанска черта - ако и да живеят в чужбината.

22.03.2011 11:45
1
тин
тин
Така ли, гледай ти каква била работата.
09.03.2011 23:04
дида
дида
Уважаема Тин. Аз правя разлика между бишкоти и Savoiardi. Не живея в България от 1993 г. и в Европа хората казват бишкоти на бг.бисквити. Снимката от горе ми прилича на savoiardi. Нищо общо с бишкото-бисквитки. Хайде научете се кое е лесно или сложно тирамису. Каквото и да е, си трябва маскарпоне или нещо като крема-сирене, или извара. Или което е по джоба ви. Но това, което давате са си нишесте с бисквити.
09.03.2011 20:00
2
Mimi
Mimi
Рецептата е вкусна и наистина лесна, оригиналното тирамису изисква много повече продукти и усилия. Но и това е хубав десерт.
09.03.2011 12:58
тин
тин
Здравейте, мила госпожо. Името е лесно тирамису, а не тирамису. Дали имам пари или не, е друга тема. И все пак
трябва да правим разлика между бишкоти и бисквити, нали ?
09.03.2011 07:42
2
дида
дида
Тин, като нямаш пари, да смениш името на сладкиша. И не заблуждавай хората друг път. Тя,България все си е в криза. Това не означава, че трябва да ядем бисквити с нишесте, нали ?
09.03.2011 05:12
2
1
тин
тин
Ами сега е криза, госпожо. Не всички разполагат като Вас с много пари. Та за това не е с маскарпоне.
07.03.2011 22:24
3