Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mitko
Mitko
стана страхотно,хареса ми
27.01.2016 18:21
6
3
Tsvetelina
Tsvetelina
Този сос ще го пробвам още днес :)
08.01.2016 14:16
1
1
ЕлЕнКа
ЕлЕнКа
толкова е вкусно! аз обожавам гъби и стана просто супер!!!!!! е поне така очаквам! мама го прави! а ако не сложиш орехче предполагам не е проблем!?
24.05.2015 15:14
11
5
ели
ели
ммммммммммммммммммммммм!!! ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.05.2015 15:10
3
1
Любка
Любка
А ако задушите и малко накълцан чесън с маслото и после прибавите брашното....ще забравите за пържолите!
13.02.2015 13:55
21
4
маги
маги
Стана божествено!
11.02.2015 12:59
6
2
николай
николай
Идеално
31.01.2015 14:53
3
3
Вили
Вили
2014-12-30,Оценка5 от 5 за Гъбем сос за пържоли
30.12.2014 16:37
1
3
Даниела
Даниела
Рецептата е страхотна.
14.12.2014 03:53
3
2
силвия
силвия
Без вино може ли
16.11.2014 18:42
2
4
2
Георги
Георги
Разбира се, но вероятно вкусът ще е по-различен. Самият алкохол при готвене се изпарява ... няма да навреди, гарантирам за което
28.12.2015 13:10
4
1
69597
69597
не
04.12.2014 21:37
2
5
Светлин
Светлин
Получи се страхотно вкусно!
01.11.2014 12:10
1
2
Вили
Вили
Индийското орехче е като черен пипер
20.09.2014 09:37
2
4
Кирил
Кирил
Ако не сложа индийско орехче,проблем ли ще е ?
15.07.2014 10:20
6
4
2
Ivo
Ivo
Трябва да е МНОГО МАЛКО !
27.05.2016 00:12
1
Жеко
Жеко
никакъв. аз така го правя. вероятно се добавя някакъв вкус и аромат от индииското орехче, но и без него е чудесен.
24.08.2014 18:27
2
3
Еми
Еми
Сосът стана чудесен,благодаря за рецептата!
04.04.2014 14:56
3
2
Мариана
Мариана
Сосът стана много хубав!!! Благодаря за рецептата!!! :)
12.01.2014 14:34
10
4
Венета
Венета
Току що направих соса за гарнитура към свински пържоли, които пък направих с мед и бяло вино /пържолите/. И двете ястия станаха невероятно вкусни и допълващи се едно с друго.
25.12.2013 12:25
11
2
Румяна
Румяна
соса стана невероятен благодаря ви за хубавата рецепта
24.12.2013 16:03
3
1
Мани
Мани
Моят сос също се получи много добре. Благодаря за рецептата.
11.11.2013 16:14
1
1
Иванова
Иванова
Аз добавям и скилидка чесън.
04.09.2013 16:37
8
2
Върбанова
Върбанова
Да , приготвих соса с малко изменения .Изпържих гъбките малко и с отделения сос от тях , с малко бяло вино и малко води4ка залях запърженото бра6но .Добавих гъбките ,повря малко , подправих със сол , 4ер пипер и поръсих накрая с магданоз ,,,,мммм стана страхотно ,,,,Благодаря за идеите , които публикувате !
31.05.2013 12:52
6
1