Тази рецепта коментираха

Анонимен
Petia
Petia
Ще опитам този сос - отдавна търся нещо добро. Често вместо пшеничното бяло брашно използвам царевично и също става много добре. Ще го пробвам с двете брашна.
Благодаря за идеята!
17.05.2017 15:42
6
7
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
Много добро попадение за идеалния гъбен сос,в графа "любими" :)
06.02.2017 16:41
13
1
Nikola Doychinov
Nikola Doychinov
Мисля , че брашанцето идва в повечко , също така леко го загорих (за първи път правя соса) , но сложих малко мед и вкуса се нормализира , стана мек и приятен сос. Но много брашно да не се слага !!!
04.02.2017 02:51
9
7
Потребител#184142
Потребител#184142
ХМ!!!досега правих жалки опити за гъбен сос! този го спретнах преди 1/2 час стана трепач!!! тенкю за готиния сос!!!
29.01.2017 10:46
14
2
melina
melina
stava 4udesno i bez vino az go pravq I za frikase sashtata SOS.no parvo Zapata leko gabite. sled katogi izvadq zaparja brashnoto i slagam edna 4asha prqsono mlqko i voda ivrashtam gabite vav sosa
09.02.2016 22:42
14
5
Yana G.
Yana G.
Аз също правя този сос, но без вино. Става страхотен.
07.02.2016 17:00
18
6
мама
мама
Не разбирам защо трябва да се махат гъбите и после пак да се слагат.
29.01.2016 22:03
34
9
Mitko
Mitko
стана страхотно,хареса ми
27.01.2016 18:21
6
3
Tsvetelina
Tsvetelina
Този сос ще го пробвам още днес :)
08.01.2016 14:16
1
1
ЕлЕнКа
ЕлЕнКа
толкова е вкусно! аз обожавам гъби и стана просто супер!!!!!! е поне така очаквам! мама го прави! а ако не сложиш орехче предполагам не е проблем!?
24.05.2015 15:14
11
5
ели
ели
ммммммммммммммммммммммм!!! ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.05.2015 15:10
3
1
Любка
Любка
А ако задушите и малко накълцан чесън с маслото и после прибавите брашното....ще забравите за пържолите!
13.02.2015 13:55
21
4
маги
маги
Стана божествено!
11.02.2015 12:59
6
2
николай
николай
Идеално
31.01.2015 14:53
3
3
Вили
Вили
2014-12-30,Оценка5 от 5 за Гъбем сос за пържоли
30.12.2014 16:37
1
3