Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анелина Стамова
Анелина Стамова
Като дебела палачинка с добавки, дали не остава глетав блата? Не пише дали се пече от двете страни...
20.02.2023 14:50
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Слага се капак, не се пече от двете страни пицата
30.03.2023 18:05
Потребител#218413
Потребител#218413
Стана супер пицата,аз добавих малко босилек и риган в тестото и отгоре пушено топено сирене,и я изпекох за около 18-19 мин.
09.09.2018 22:35
Потребител#185496
Потребител#185496
Изглежда глетава, брашното е малко според мен.
26.02.2017 12:28
4
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Брашното не е малко,но няма как да бъде пухкава,след като липсва набухвател(мая),като при стандартното тесто за пица.
26.02.2017 13:11
3
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Ще се пробва! Много апетитно изглежда!
04.01.2017 00:20
1
1
Люси
Люси
Аз бих го направила във фурна
31.01.2016 00:24
5
Краси
Краси
Съжалявам но това е високо калорична и не толкова практична аламинут рецепта... Аз ще ви препоръчам истинска, аламинут, 2-5 минутна рецепта; "Включете вурната или електрическа фурничка, за да загрява докато се приготвяте. На Филийка хляб, намажете с кетчуп, наложете върху филийката гарнитура(бекон, кремвирш, лук, маслини, каквото ви се е прияло, или имате в наличност), поръсете филийката с кашкавал или сирене, поставете на решетката във фурната и я наблюдавайте за около 1-2 минути... ГОТОВО. Пица, Ала-Минут...
21.01.2016 15:23
29
11
1
Д-р Емилова
Д-р Емилова
Краси, една рецепта, в която присъства креМвирш, няма как да бъде определена като практична или препоръчителна. Даже няма да си направя труда да обсъждам "високите" кулинарни качества и хранителна стойност на предложеното от Вас!
21.01.2016 15:30
31
20