Тази рецепта коментираха

Анонимен
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Зависи от брашното и и сиренето. Ако сиренето не е домашно, а имитиращо малко сухи стават. Аз ги правя с домашно биволско сирене
23.01.2016 20:54
1
1
Ivo
Ivo
Сега по магазините има прекрасни сирена, но са по скъпи.
31.03.2016 17:25
1
Georgi
Georgi
Направих ги, но станаха сухи :(
Може би липсва нещо, което да ги направи малко по-сочни?
23.01.2016 20:26
1
Ivo
Ivo
Добави в заливката малко мляко. И фурната на 180
31.03.2016 17:27
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
И аз ги правя така, само слагам и малко захар ( 1 чаена лъжичка)
22.01.2016 11:48