Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#191570
Потребител#191570
Рецептата е суперска и не знам защо трябва да се прави заради мързела. Сама по себе си това си е голяма сърма ))) Бих добавил единствено малко нарязано зеле към плънката, тъй като зелето се губи. Естествено това е за любителите на зелето.
29.12.2017 10:52
4
Веселина Неделчева
Веселина Неделчева
С удоволствие ще се пробвам, само да дойде периодът на киселото зеле. И без това не ми иде отръки да завивам зелевите сърми, това е страхотна идея.
04.07.2016 13:02
2
никнай
никнай
Интересна идея, поздравления.
Само искам да попитам защо трябва да запържвам лука, ориза и каймата?
27.01.2016 23:13
1
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Благодаря!По принцип и за сарми си запържвам продуктите(така ни е по-вкусно). Само когато нямам време,не го правя и директно ги завивам със сурова плънка.Но така ми стоят по сбити,затова предпочитам да запържвам плънката.
28.01.2016 07:55
4
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Никога не съм опитвала, така да направя сарми по този начин. А много ги обичам и ще опитам.
27.01.2016 17:18
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Дано ви хареса.То са си сарми,но направени по мързеливия начин.
28.01.2016 08:00
1