Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мартина Тракова
Мартина Тракова
По цял ден само това правя,зареждам се злобарско!ХАХАХАХА Защо не кажете от къде идва рецептата,ами веднага констатирахте ,че трупам отрова в душата си.
01.02.2016 15:50
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Първо, това за отровата защо го възприемате лично? Та аз не казвам, че вие я трупате... Колкото до произхода, ето подробности: тази рецепта я знам от майка си. Тя правеше кисела пред очите ми и се получаваше супер. Опитайте. Майка ми беше рускиня, лека й пръст, и по време на войната те са правели от картофи не само кисел, но и хляб. Виж, рецепта за него нямам. И още нещо. Едно кило картофи струва между 50 и 90 ст., не знам дали не е по-евтино от едно пликче нишесте, ама намерете картофено, то е най-фино.
02.02.2016 06:03
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Иска ми се да видя снимка(лична) на този кисел с едно кило картофи,което ще се изхвърли!От къде споделяте такива рецепти?
01.02.2016 15:32
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Винаги ми е било чудно друго - откъде хората трупат отрова в душата си?
01.02.2016 15:46