Тази рецепта коментираха

Анонимен
Момчил Чоджоров
Момчил Чоджоров
Да попитам,ако преди това сме държали сланината за около две седмици в едра сол,ще се получи ли?
29.11.2018 13:32
3
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Как мислите, дали ще може да се стерилизира в буркан? Ще се получи ли?
02.01.2017 23:32
3
1
Потребител#165562
Потребител#165562
Да, но само 5минути стерилизиране.
03.01.2017 09:26
3
Вальо
Вальо
Става страхотна ! Поздравления !
Сминдух и червен пипер , това са подправките !
Слагам чесън в сока при варенето и на прах в паприковането .
Още и джоджен .
28.12.2016 16:46
2
Renkata
Renkata
Обожавам такава сланинка с подправки!
09.02.2016 11:01
2
1
Потребител#165562
Потребител#165562
Наистина става чудна.
12.02.2016 11:05
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Интересна рецепта за сланина, ще я пробваме.:)
09.02.2016 10:33
3
1
Потребител#165562
Потребител#165562
Няма да сбъркате.
12.02.2016 11:06