Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#228855
Потребител#228855
Не хващам логиката между зехтин, сминдух и чубрица, за това гласувах с 1. По оригинална гръцка рецепта нарязаните на кубчета сиренца се мариноват в зехтин с риган, чесън и лук, магданоз, мащерка, майорана, босилек, дафинови листа, може и кориандър и естрагон, а за пикантен вкус който иска лют пипер. Правя си ги в бурканчета, но не излиза евтино от гледна точка на екстра върджина.
17.09.2019 08:06
Яница Николова
Яница Николова
Супер,често го правя и аз! :)
25.07.2018 23:48
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Често го правя лятото за мастиката на баща ми :)
09.02.2016 17:19
Илияна Димова
Илияна Димова
Да много е вкусно, добавяме и щипка лют червен пипер, а когато сиренето е по-солено ,обезсоляваме като заливаме с вода да престои в хладилник , например денонощие
07.02.2016 13:51
Марина
Марина
Любимото ми мезе за вино. Ако сиренето ми е по-солено, му слагам повечко зехтин :)
07.02.2016 13:24
1