Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Шунка?!? Вие изобщо знаете ли как се прави лазаня? Лукът и морковите се настъргват, няма чесън, нито вино. каймата трябва да е на трохи
25.08.2016 01:50
4
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Госпожо, аз съм готвач и работя в кухня, всяка седмица правя болонезе по класическа рецепта. От както се помня я знам тая рецепта и никога не съм чувала за бекон или шунка, от който и да е майстор, с когото съм работила. А колкото до чесъна и виното, те са по желание, в оригиналната рецепта ги няма.
26.08.2016 00:04
4
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Напротив,в истинският сос Болонезе присъства вино,чесън и по желание бекон,но авторката го е заменила с шунка.Рецептата е чудесна.Аз я приготвям почти по същия начин,с тази разлика че каймата запържвам предварително и след това добавям останалите продукти.
25.08.2016 23:29
2
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Любимата ми лазаня, чудесна!
14.02.2016 16:06
1