+ има вероятност да се спука особено ако е гланцирано а във последно време всички предпочитат НАШАРЕНИТЕ че са по красиви ама и по чупливи заради лака . имам едно гърне за гората обикновено и го ползваме вече години на огъня но не е рисувано и лакирано по здрави са
29.12.2016 09:40
Ася
Да ако сложите студен гювеч в гореща фурна,вероятността да се пукне е много голяма!
29.02.2016 22:41
1
никнай
Всичко е много хубаво и автентично - браво.
Ама последният ти ред от написаното е пълна глупост.
20.02.2016 15:25
2
2
1
цветослава киркова
Не мисля че е глупост , защото ми се е пукал гювеч , когато съм го слагала студен в топла фурна , може гювеча да ми е бил калпав нямам спомен . Въпреки ,че не мислите ли че администратора като редактира рецептите ,може да го е добавил от себе си .Ето как съм публикувала рецептата в друг сайт :За рецептата "Сирене по шопски" намажете гювечето с масло.
• Сложете плочките сирене.
• Сложете резените домат и лютата чушка.
• Поръсете с червен пипер и подправки по ваш вкус (аз съм сложила риган, босилек и чер пипер).
• Сложете за 20 минути в загрята фурна.
• Чукнете яйцето и запечете до готовност !
Ама последният ти ред от написаното е пълна глупост.
• Сложете плочките сирене.
• Сложете резените домат и лютата чушка.
• Поръсете с червен пипер и подправки по ваш вкус (аз съм сложила риган, босилек и чер пипер).
• Сложете за 20 минути в загрята фурна.
• Чукнете яйцето и запечете до готовност !