Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Искам да попитам за купчето мая колко грама е?
09.05.2023 12:10
Planner Mia
Planner Mia
Страхотно стана! Благодаря за лесната и сполучлива рецепта. Аз използвах кокосово олио, тъй като нямах свинска мас и пак стана идеално.
10.12.2018 21:55
1
Гергана Илиева
Гергана Илиева
Ние я правим само с орехи и сиропа, а може и с локум и сиропа
03.12.2018 00:23
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много апетитна рецепта! Приготвям я в момента (чакам да втаса).
Исках да споделя само, че две чаши брашно ми дойдоха крайно малко и използвах почти още една цяла чаша за доизмесване, като се има на предвид, че вместо три яйца сложих две. Просто като гледах количеството брашно и реших, че три са много. Може би моите чаени чаши са по -малки, незнам.
28.03.2017 12:44
7
2
2
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Да да, за разточването си е допълнително. Аз казвах за самото тесто. За да стане меко и еластично просто трябваше да сложа още цяла чаша брашно и да махна едно яйце. Дали не ми е било пък в повече млякото? Но както и да е, важното е че стана чудесно и съм много доволна, защото тази рецепта със сигурност ще си остане в моят раздел "Любими " и ще приготвя отново. Поздрав!
30.03.2017 00:59
2
1
Мария
Мария
При разточването,за да се получат фини листи и ,за да не лепне по точилката също се ръси брашно.Споделила както съм я открила в нета,но съм споделила,че брашното е плюс двете чаши по рецепта.Тестото трябва да е меко и еластично.
29.03.2017 21:13
1
Величка  Калева
Величка Калева
Баницата е чудесна. Ако обичате съчетание между сладко и солено, пробвайте баница приготвена по същия начин, но плънката да е от сирене. След като се изпече, пънчетата се сиропират.
23.01.2017 20:30
10
3
Потребител#177431
Потребител#177431
Чудесна сладка баница се получи! Хапнахме с удоволствие и за почерпка имаше, защото стана мн.голяма. Другия път ще направя половин доза.
Добавила съм снимка на моята вкусна баничка!
25.09.2016 00:16
44
9
Потребител#176753
Потребител#176753
Ммм.. ще пробвам! Гласувам с 5!
22.09.2016 22:52
6
1
Крома
Крома
Разкошна ще я опитам
05.08.2016 15:35
8
4
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
С тази рецепта ме накарахте да си спомня детството.
24.07.2016 17:20
19
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво Мария ,разкошна е така на розички ,не се сетих за този начин , а само си я нарязах в тавата на парчета :)))
24.07.2016 16:06
6
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Поздравления много ми хареса вашата рецепта, в най скоро време ще я направя и ще сложа локум с аромат на портокал, стават уникални нещата приготвени с него.
31.05.2016 22:59
12
1
Tanya Arnaudova-Dimitrova
Tanya Arnaudova-Dimitrova
Моята баба правеше тази баница като вместо мляко слагаше жълта лимонада.....и настъргана лимонова кора.....тези розички ми ухаят на баба....
31.05.2016 19:08
10
2