Страхотно стана! Благодаря за лесната и сполучлива рецепта. Аз използвах кокосово олио, тъй като нямах свинска мас и пак стана идеално.
10.12.2018 21:55
1
Гергана Илиева
Ние я правим само с орехи и сиропа, а може и с локум и сиропа
03.12.2018 00:23
2
1
Yordanka Kovacheva
Много апетитна рецепта! Приготвям я в момента (чакам да втаса).
Исках да споделя само, че две чаши брашно ми дойдоха крайно малко и използвах почти още една цяла чаша за доизмесване, като се има на предвид, че вместо три яйца сложих две. Просто като гледах количеството брашно и реших, че три са много. Може би моите чаени чаши са по -малки, незнам.
28.03.2017 12:44
7
2
2
Yordanka Kovacheva
Да да, за разточването си е допълнително. Аз казвах за самото тесто. За да стане меко и еластично просто трябваше да сложа още цяла чаша брашно и да махна едно яйце. Дали не ми е било пък в повече млякото? Но както и да е, важното е че стана чудесно и съм много доволна, защото тази рецепта със сигурност ще си остане в моят раздел "Любими " и ще приготвя отново. Поздрав!
30.03.2017 00:59
2
1
Мария
При разточването,за да се получат фини листи и ,за да не лепне по точилката също се ръси брашно.Споделила както съм я открила в нета,но съм споделила,че брашното е плюс двете чаши по рецепта.Тестото трябва да е меко и еластично.
29.03.2017 21:13
1
Величка Калева
Баницата е чудесна. Ако обичате съчетание между сладко и солено, пробвайте баница приготвена по същия начин, но плънката да е от сирене. След като се изпече, пънчетата се сиропират.
23.01.2017 20:30
10
3
Потребител#177431
Чудесна сладка баница се получи! Хапнахме с удоволствие и за почерпка имаше, защото стана мн.голяма. Другия път ще направя половин доза.
Добавила съм снимка на моята вкусна баничка!
25.09.2016 00:16
44
9
Потребител#176753
Ммм.. ще пробвам! Гласувам с 5!
22.09.2016 22:52
6
1
Крома
Разкошна ще я опитам
05.08.2016 15:35
8
4
Христилияна Димитрова
С тази рецепта ме накарахте да си спомня детството.
24.07.2016 17:20
19
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво Мария ,разкошна е така на розички ,не се сетих за този начин , а само си я нарязах в тавата на парчета :)))
24.07.2016 16:06
6
1
Ваня Георгиева
Поздравления много ми хареса вашата рецепта, в най скоро време ще я направя и ще сложа локум с аромат на портокал, стават уникални нещата приготвени с него.
31.05.2016 22:59
12
1
Tanya Arnaudova-Dimitrova
Моята баба правеше тази баница като вместо мляко слагаше жълта лимонада.....и настъргана лимонова кора.....тези розички ми ухаят на баба....
Исках да споделя само, че две чаши брашно ми дойдоха крайно малко и използвах почти още една цяла чаша за доизмесване, като се има на предвид, че вместо три яйца сложих две. Просто като гледах количеството брашно и реших, че три са много. Може би моите чаени чаши са по -малки, незнам.
Добавила съм снимка на моята вкусна баничка!