Става разкошна на парти грила, срязана през средата като парчетата се поставят първо откъм коста ,като се зачервят се обръщат да се запекат откъм кожата.
01.03.2018 17:01
3
4
Ваня Георгиева
Разрязвате една глава лук на 2 и с половината мажете скарата. Изчиства се много добре скарата и не залепва.
09.05.2016 07:54
13
Албена Асенова
Винаги я мажа със сланина и пак ми залепва.Може да ми е по-слаба скарата.
06.05.2016 21:27
1
2
ВИЛИ-Виолета Матева
Албена мажа скарата с парче сланинка и по малко залепва
06.05.2016 19:27
1
Албена Асенова
Много я обичам рибата на скара,но много често ми залепва.Някъде греша.
06.05.2016 17:54
1
Сия Рибагина
Албенка първо печеш от страната на кожата,когато е готова тя се отлепва лесно,ако неможеш да я отлепиш значи не е готова,след това обръщаш от другата страна.Скарата преди да започнеш да печеш намажи с парченце сланина,с половинка кромид също става,ако нямаш :)
06.05.2016 20:31
9
1
ВИЛИ-Виолета Матева
Иво ,вместо да търсиш нещо ново по чужди рецепти- вземи сподели поне една рецепта да видим нещо ново при теб
05.05.2016 07:20
1
1
3
Ivo
Не е лошо да се ограмотиш. Издал съм три книги с рецепти.
Продължавам да се уча и за това съм тук.
09.05.2016 01:14
1
1
Ivo
Акъл ли ми даваш !
09.05.2016 01:11
1
1
Сия Рибагина
хахаха добре казано :))
06.05.2016 20:28
2
Ivo
Какво ново?
04.05.2016 16:55
1
1
Monika Ivanova
нищо ново и не е задължително да има ново- важното е когато не се сещаш какво да готвиш довечера да отвориш сайта и бързо да попаднеш на идейка, която си позабравил
06.05.2016 16:15
2
1
ВИЛИ-Виолета Матева
И ние много я обичаме ,вкусна и полезна рибка,а нали сме и до морето - риба има бол
Продължавам да се уча и за това съм тук.