Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На колко градуса печене и за колко минути?
12.02.2022 23:19
3
Яница Николова
Яница Николова
Вкусно!
03.06.2018 23:25
Ивелина
Ивелина
Става разкошна на парти грила, срязана през средата като парчетата се поставят първо откъм коста ,като се зачервят се обръщат да се запекат откъм кожата.
01.03.2018 17:01
3
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Разрязвате една глава лук на 2 и с половината мажете скарата. Изчиства се много добре скарата и не залепва.
09.05.2016 07:54
10
Албена Асенова
Албена Асенова
Винаги я мажа със сланина и пак ми залепва.Може да ми е по-слаба скарата.
06.05.2016 21:27
1
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Албена мажа скарата с парче сланинка и по малко залепва
06.05.2016 19:27
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Много я обичам рибата на скара,но много често ми залепва.Някъде греша.
06.05.2016 17:54
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Иво ,вместо да търсиш нещо ново по чужди рецепти- вземи сподели поне една рецепта да видим нещо ново при теб
05.05.2016 07:20
1
1
3
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
Какво ново?
04.05.2016 16:55
1
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
И ние много я обичаме ,вкусна и полезна рибка,а нали сме и до морето - риба има бол
26.02.2016 19:58
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Любима моя риба,обожавам я на скара :)
25.02.2016 19:31
2